Priit Vene lisaaja-kaotusest: Valmiera kaugvisete arv oli üle mõistuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Priit Vene.
Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Priit Vene. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond kaotas eile Olybeti Eesti - Läti ühisliigas võõrsil lisaaja järel 98:106 Valmierale. Minut ja kümme sekundit enne normaalaja lõppu oli Tartu veel 84:80 eduseisus.

«Natuke jäi lõpus puudu. Normaalaja lõpus saime ette ja kõik toimis, aga lasime võimaluse ikkagi käest. Natuke oli kogemuse puudust, natuke jäi füüsise taha ja nii ta läks. Teadsime, et nad viskavad palju, aga nende tänane kaugvisete arv on üle mõistuse.

Nad olid kohati päris enesekindlad, isegi kui saime nad kätte ja möödagi, siis tuli ka valus tagasihüppelt kolmene vastu. Selline mäng hooaja alguses näitab ära, mille kallal peab rohkem töötama, et platsil hakkama saada või üldse platsile pääseda,» võttis peatreener Vene mängu kokku.

Valmiera teenis ligi pooled oma punktidest (51) kaugvisetest, mida tabati 36% (17/46) täpsusega. Tartu kaugvisete tabavus oli 32% (9/28), aga sealt teeniti 27 punkti ehk vähem kui kolmandik kõigist silmadest.

Valmieral on kirjas kaks võitu ja täisedu, Tartul võit ja kaotus. Tartu kasuks viskas Arnis Velicka 24, Julius Kazakauskas 23 ja Märt Rosenthal 17 punkti. Valmiera edukaim oli üleplatsimehena 26 punkti kogunud Janis Kaufmanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles