Video. Portugali koondise peatreener: Ronaldo jääb koondisest eemale, aga ma ei usu vägistamisjuhtumit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vägistamisskandaali keskmesse langenud Cristiano Ronaldo jääb eemale ka Portugali koondise kohtumistest Poola ja Šotimaaga. Olukorda kommenteeris meeskonna peatreener Fernando Santos.

«Vastasin sellele juba varem, andsime sellest teada, et see oli arutelu kolme inimese vahel – mängija, Portugali jalgpalliliidu presidendi ja peatreeneri – ja otsustasime, et mängija ei ole saadaval, et teda ei saa kutsuda koondisesse järgmiseks kaheks mänguks – selleks ja järgmiseks,» rääkis Santos.

«Esiteks olen ma Portugali Jalgpalliliidu presidendi öelduga nõus. Teiseks, isiklikus plaanis, mis puudutab mängijaid, nende sportlikke ja isiklikke küsimusi, mida ma ei aja omavahel segamini, siis isiklikes küsimustes olen ma alati toetanud oma mängijaid olukordades, mida ma pean tõsisteks,» seletas Santos olukorda.

«Seda on juhtunud varemgi teiste mängijatega ja siin pole küsimus solidaarsuses. On fakt, et ma usun sellesse, mis mängija ise kaks-kolm päeva tagasi avaldas, et ta peab vägistamist võikaks teoks, see on tegu, milles teda süüdistatakse, ja et ta on kinnitanud ja korranud, et on süütu, et tal pole saanud korda midagi sellist, milles teda süüdistatakse, aga pole eitanud teisi tõiku,» rääkis Santos.

«Tunnen Cristiano Ronaldot hästi ja usun igati Cristiano öeldusse, sest ma tunnen teda väga hästi ja tean, et ta ei teeks, minu hinnangul ja moel, millises teda süüdistatakse, et ta ei teeks sellist kuritegu. Ma ei usu seda,» jäi koondise peatreener endale kindlaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles