Sama õnnetus, parem tagajärg: golfipalliga vastu pead saanud fännil vedas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyrell Hattoni löögist tabamuse saanud pealtvaataja sõidutati raja meditsiinikeskusesse.
Tyrell Hattoni löögist tabamuse saanud pealtvaataja sõidutati raja meditsiinikeskusesse. Foto: Kenny Smith / AP / Scanpix

Kui mõne päeva eest vapustas spordimaailma Ryder Cupil juhtunud õnnetus, kus Brooks Koepka kepilt lendu läinud palliga näkku tabamuse saanud naine jäi ühest silmast pimedaks, siis nüüd leidis peaaegu samasugune juhtum aset Alfred Dunhill Links Championshipil. Õnneks olid tagajärjed seekord leebemad.

Šotimaal peetaval võistlusel, mis kuulub Euroopas ühe suurema auhinnafondiga turniiride sekka, tabas tiitlikaitsja Tyrrell Hattoni löök 15. rajal üht naisterahvast otsaette. Arstid tohterdasid teda sündmuskohal ja seejärel viidi ta raja meditsiinikeskusesse, kuid lubati sealt kodusele ravile.

Nädala eest Ryder Cupil Koepka löögiga pihta saanud prantslanna Corine Remand, kes kaotas selle tagajärjel paremast silmast nägemise, on lubanud turniiri korraldajad kohtusse anda, kuna nood ei taganud tema sõnul pealtvaatajate turvalisust. Koepkale tal pretensiooni pole.

Tyrell Hatton (paremal) vaatab murelikult, kuidas arstid viga saanud pealtvaatajat tohterdavad.
Tyrell Hatton (paremal) vaatab murelikult, kuidas arstid viga saanud pealtvaatajat tohterdavad. Foto: Kenny Smith / AP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles