Leclerc mälestab Jaapanis hukkunud sõpra Bianchit: tulemas on emotsionaalne nädalavahetus

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Leclerc
Charles Leclerc Foto: Edgar Su / REUTERS

Sauberi meeskonna sõitja Charles Leclerci jaoks on tulevane nädalavahetus tõeliselt keeruline, kuna samal rajal hukkus tema hea sõber Jules Bianchi.

Aastal 2014 Vormel 1 sarjas avariis hukkunud Bianchi oli Leclercile väga lähedane tuttav, mis tõttu on Leclercil esmakordselt samal rajal viibida väga emotsionaalne. Täna rajaga tutvudes seisis Leclerc pikalt kurvis, kus Bianchi avarii juhtus.

«Ma pole varem Jaapanis käinud. Rajaga tutvumine oli minu jaoks vägagi emotsionaalne. Samas pean olema nädalavahetuseks valmis ja andma endast igal juhul parima, et saavutada hea tulemus,» vahendab BBC Leclerci sõnu.

«Loomulikult on see minu jaoks väga keeruline nädalavahetus. Jules aitas mind meeletult sellel teel Vormel 1 sarja. Ta aitas mind lisaks sõidule ka kõige muuga. Minu jaoks oli ta osa minu perekonnast,» seletas Leclerc oma suhet Bianchiga.

«Uuel aastal plaanin osa oma kiivrist just nimelt Jules'ile pühendada. Sel aastal pühendasin selle oma isale, uuel aastal tahan teha kaks poolt – ühe endiselt oma isale, aga teise Julesile. Sel aastal ei saa ma aga midagi muud teha, kui mälestada teda ja anda maailmale teada, kui hea inimene ta oli,» lausus Leclerc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles