Anett Kontaveit võttis aja maha (1)

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasaku reielihase vigastus ei lubanud Anett Kontaveidil eile täit võimetelaegast avada.
Vasaku reielihase vigastus ei lubanud Anett Kontaveidil eile täit võimetelaegast avada. Foto: GREG BAKER/AFP/Scanpix

Ehkki Anett Kontaveit sai eelmisel suvel Wimbledonis Caroline Wozniackilt karjääri ühe valusama kaotuse, oli ta enne eilset omavahelistes duellides endise maailma esi- ja praeguse teise numbriga 2:1 plussis. Tänavukevadine 6:3, 6:1 võit Roomas oli iseäranis muljetavaldav.

Nüüd võttis taanlanna Pekingi turniiri kolmandas ringis skooriga 7:5, 6:4 revanši. Paraku ei pidanud Kontaveit rinda pistma üksnes tugeva vastasega.

«Servil maandudes käis jalast väga terav valu läbi. Ma ei saanud esimest pallingut kordagi täie jõuga lüüa ja see jäi selgelt hädiseks. Võitlesin nii kõvasti, kui suutsin ja geimid olidki enamasti tasavägised, aga sealt tuli siiski suur vahe sisse. Wozniacki esimene serv oli tunduvalt parem – nii õnnestumise protsendi kui efektiivsuse poolest. Mina pidin end tagasi hoidma ega saanud üldse nii-öelda tasuta punkte. Ma ei mänginud ju mingi tühja koha vastu,» rääkis korduvalt arstiabi vajanud Kontaveit kohtumise võtmeteguritest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles