Toyotaga seostatud Breen: leping on kindel, aga ma ei saa öelda, mis võistkonnaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Breen.
Craig Breen. Foto: Roni Rekomaa/AFP

Craig Breen andis Walesi MM-ralli ajal teada, et tema koht tulevaks hooajaks MM-sarja tipptasemel on praktiliselt kindlustatud, kuid ta ei soovi veel avaldada, kas tegu on Citroeniga või mitte.

Sebastien Ogier tagasitulek Citroeni on kindel, aga amas on liikumas ka tugevad kuulujutud selle kohta, et Esapekka Lappi on Toyotast siirdumas samuti Citroeni. See tähendab, et hetkel meeskonnas sõitvatest pilootidest peab keegi lahkuma.

«Hetkel on kõik liikumas positiivses suunas. Me oleme uurimas igat võimalust, mis meile pakutakse. Hetkel võin öelda, et ka uuel hooajal sõidan tehasemeeskonnas kaasa autoralli MM-sarja, aga ma ei saa veel kinnitada, millises meeskonnas,» lausus Breen Autospordile.

Hetkel on Citroeni põhisõitjateks Breen ja Mads Ostberg. Norralane sai oma võimaluse poole hooaja pealt, pärast seda kui Kris Meeke meeskonnast kinga sai. Väidetavalt on Breen aga pidamas läbirääkimisi kõigi nelja MM-sarja tipptasemel osaleva meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles