Siim-Sander Vene kerkis koos Ante Tomiciga üleplatsimeheks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (punases) mängus Barcelonaga.
Siim-Sander Vene (punases) mängus Barcelonaga. Foto: BAXI Manresa

Hispaania korvpalli meistriliigas mängiva Siim-Sander Vene koduklubi Manresa jäi koduväljakul Barcelonale 78:88 alla.

Barcelona võitis avaveerandaja (21:11) ja poolaja (47:37) kümne punktiga, kuid Manresa resultatiivne mäng kolmandal veerandal, mille võõrustajad koguni 22:13 võitsid, jättis viimaseks kümneminutiliseks perioodiks võimalused mõlemale meeskonnale. Viimasel veerandajal Manresal aga Euroliigas mängiva Barcelona vastu jaksu ei jätkunud – lõpuks jäädi Hispaania suurklubile alla kümne punktiga.

Üleplatsimehi oli seekord kaks: Vene ja horvaat Ante Tomic (Barcelona) viskasid mõlemad võrdselt 15 punkti. Ligi 27 minutit väljakul rassinud Vene tabas viiest kaugviskest kolm, kuuest kahepunktiviskest kaks ja mõlemad vabavisked. Lisaks jäi eestlase arvele neli lauapalli ja üks resultatiivne sööt.

Manresa sai ühe võidu kõrvale hooaja teise kaotuse, Barcelona jätkab aga täisedu ehk kahe võiduga. Vene ja Manresa liigahooaeg jätkub juba eeloleval pühapäeval, kui koduväljakul minnakse vastamisi seni veel ühtegi mängu pidanud Badalona Joventut meeskonnaga. Barcelona võõrustab samal päeval ühe võidu teeninud Andorra MoraBanci.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles