Eesti jalgpallikohtunikud vilistasid Manchester City ja teiste nimekate klubide mänge

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikohtunik Kristo Tohver.
Jalgpallikohtunik Kristo Tohver. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti jalgpallikohtunikud olid ametis nimekate klubide osalusel toimunud UEFA noorteliiga mängudel.

Juri Frischer, Aron Härsing ja Neeme Neemlaid teenindasid 2. oktoobril TSG 1899 Hoffenheim (Saksamaa) - Manchester City FC (Inglismaa) mängu ning Kristo Tohver, Silver Kõiv ja Karolin Kaivoja 18. septembril FC Schalke 04 (Saksamaa) - FC Porto (Portugal) vastasseisu.

UEFA noorteliigas oli 3. oktoobril delegaadina ametis Oleg Harlamov, kellele usaldas UEFA matši Tottenham Hotspur FC (Inglismaa) - FC Barcelona (Hispaania).

27. septembrist kuni 3. oktoobrini teenindasid Roomer Tarajev ja Sten Klaasen UEFA Regions' Cupi mänge Saksamaal, kus osalesid kohalik Baierimaa võistkond, Gozo (Malta), Ironi Tiberias (Iisrael) ja Vojvodina (Serbia).

2.-8. oktoobrini on Reelika Turi ja Karolin Kaivoja ametis Bosnia ja Hertsegoviinas toimuval U19 tüdrukute EM-valikturniiril, kus kohaliku koondise kõrval osalevad Norra, Tšehhi ja Gruusia. Triinu Laos ja Anni Koppel teenindavad samuti U19 tüdrukute EM-valikturniiri 3.-9. oktoobrini Ungaris, kes võõrustab Soome, Moldova ja Makedoonia koondisi.

4. oktoobril peetud UEFA Euroopa liiga alagrupiturniiri mängul Joonas Tamme koduklubi Sarpsborg 08 (Norra) ja Genki (Belgia) vahel oli korraldusjuhiks (venue director) jalgpalliliidu koostöösuhete juht Siim Juks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles