Video: Loris Karius tegi järjekordse piinliku prohmaka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loris Karius tegi seda jälle!
Loris Karius tegi seda jälle! Foto: LUDVIG THUNMAN / imago/Bildbyran

Liverpooli jalgpalliklubist laenulepingu alusel Türgi tippklubi Istanbuli Besiktase «väravat kaitsev» sakslane Loris Karius tegi järjekordse apsaka.

Võõral väljakul mänginud Besiktas kaotas eile Euroopa liiga alagrupiturniiri kohtumises teise poolaja väravatest 0:2 rootslaste Malmöle. Avaväravas oli süüdi Karius, kes ei suutnud äärelt tulnud tsenderdust kinni püüda. Allolevast videost näeb, et Kariusel polnud olukord kohe kuidagi kontrolli all.

Kõik mäletavad kevadel peetud Meistrite liiga finaali, kus Karius sai Liverpooli eest hakkama lubamatu prohmakaga. Lisaks puterdas sakslane ka Liverpooli hooajaeelsetes kontrollmängudes ja nüüd Besiktase eest...

Besiktas on sarnaselt Malmöle, belglaste Genkile ja Joonas Tamme koduklubile Sarpsborg kogunud I-alagrupis kolm punkti, kuid enam löödud väravatega hoiab esikoht norralaste Sarpsborg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles