Postimehe video: Tänaku tiitlirivaalid kaotasid aega sõiduvigadele (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänak on Walesi rallil reede keskpäevaks reaalajas jooksvas MM-sarja üldtabelis kerkinud Thierry Neuville’ist mööda liidrikohale: 1. Tänak 189, 2. Neuville 187, 3. Ogier 158. Suuresti on selle taga ta enda kiirus, sest kolm kiireimat katseaega on temast teinud ralli suurfavoriidi, aga samas pole mehe lähimate jälitajate käsi käinud kõige paremini

Neuville’il on muret valmistanud libedad teeolud, mistõttu ta pole suutnud viimased kolm rallit võitnud Tänakule konkurentsi pakkuda. Belglane müksas päeva esimesel katsel heinapalli ja sõitis hiljem veidi pikaks ühe ristmiku ehk nagu ta ise ütles: «Me ei saa Toyota tempos püsida. Kui me proovime, hakkame eksima.»

Kolmanda tiitlipretendendi, viimased viis aastat maailmameistriks kroonitud Sebastien Ogier’ tänavune esikohajaht kipub aga vaikselt lõppema. Prantslase Ford Fiesta WRC-l hakkas hommikul jupsima käigukast, kust kadusid ära esimene ja teine käik, ning sealt tulnud eksimuste ja ajakaotuse tulemusel on Ogier praegu alles kaheksandal kohal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles