Eesti rallilegend pakub igaühele võimalust pääseda tema ralliauto katusele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Murakas (tagaplaanil) oma võistlusauto Audi S1-ga 2017. aasta Saaremaa rallil.
Margus Murakas (tagaplaanil) oma võistlusauto Audi S1-ga 2017. aasta Saaremaa rallil. Foto: Viljar Voog

Eesti rallilegend Margus Murakas viib teist aastat järjest läbi kampaania, mille käigus pakub soovijatele võimalust kanda oma nimi tema ralliauto katusele. Ühtlasi kaasneb sellega võimalus head teha ehk abivajajaid aidata.

«Eelmisel aastal viisime läbi üleootuste eduka heategevuskampaania SA Eesti Lastefond toetuseks, mil head inimesed annetasid vabaltvalitud summa Lastefondile ning meie panime kõigi nimed Saaremaa Ralliks enda Audi katusele nö autahvlile. Kampaania käigus koguti üle 3000€ ning peale kampaaniat laekus Lastefondile veel 1000€ jagu annetusi. Annetatud summa läks vanemateta kasvanud ülikooli minevate noorte stipendiumiteks. Kuna järgmisel nädalal algab juba 51. Saaremaa Ralli, võiks heategevusest teha meeldiva traditsiooni,» teatab Murakas oma Facebooki fännilehel.

«Kampaania sama lihtne kui mullu: tänasest kuni esmaspäeva (8. oktoobri) õhtuni laekunud ükskõik kui suur või väike summa SA Eesti Lastefondi toetuseks garanteerib toetaja nime auto katusel, kuid sel aastal mitte ainult meie Audi S1 Proto omal, vaid suisa kahel autol: ka Roland Murakase Ford Fiesta Proto katus muutub Saaremaa Ralli ajaks liikuvaks autahvliks.»

Annetuse saab teha järgnevalt:

  • saaja: SA Eesti Lastefond
  • konto nr: EE971010052039573009
  • selgitus: annetus
Margus Muraka ralliauto katus kattub teist aastat järjest heategijate nimedega.
Margus Muraka ralliauto katus kattub teist aastat järjest heategijate nimedega. Foto: Margus Murakas / Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles