USAst naasnud Kaljuveer: Nowitzki mäletas Müürseppa hästi, pikad hoiavad kokku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer rääkis Kanal 2 saates «Hommik!», kuidas võttetiim käis koos Martin Müürsepaga USAs korvpalluri kunagistel NBA-radadel ja kohtus teiste seas kuulsa Dirk Nowitzkiga.

«Üllatus oli see, et ta nii meelselt meiega suhtles, oli heas tujus ja justkui ei tahtnudki ära minna. Müürsepp sõitis edasi New Yorki oma sõpradele külla, las ta käib ja räägib. Meie tulime siia, meil on vaja saade ära teha!» muigas Kaljuveer. Saatetegijad on juba ära käinud Kreekas, Iisraelis, Rootsis, Venemaal ja nüüd ka USAs - Dallases ja Las Vegases.

«Martin oli värvikas mängija ja on tänaseni värvikas inimene. Tal silm särab ja ta on lahe sell. Sarjas me ei varja midagi, räägime nii tema eduloost kui ka tagasilöökidest. Ei aita, kui sa oled ainult andekas ja füüsiliselt hea, pead olema ka peaga mees mänguplatsil. See on terve kompleks, me üritame kõike seda lahti rääkida,» sõnas Kaljuveer.

Kui hästi Müürsepp Nowitzkil meeles oli? «Ta mäletas, kui Eesti mängis 2001. aastal EMil Saksamaaga. Nagu ka Martin ütles: pikad hoiavad kokku! Staarid ikka teineteist teavad. Nowitzki on nii suur mängija, et väike samm ja tulebki Michael Jordan. Niivõrd kõva mees. Aga Müürsepp on ka niivõrd tuntud inimene, et teda ikka teatakse,» rääkis Kaljuveer.

Saates näidatud klipis on muuhulgas juttu sellest, kuidas noor Müürsepp saatis kodumaal käies korda selliseidki tempe, mis talle just au ei teinud, näiteks sõneles politseinikega. Pikemalt saab seda kõike näha juba saate «Mürka: viimane lahing» järgmises osas, mis on Kanal 2 eetris pühapäeva õhtul kell 19.35. Müürsepp peab oma lahkumismängu 2019. aasta 26. septembril.

Nowitzki kutsus ühtlasi Kanal 12 vaatajaid üles jälgima NBAd, mille otseülekanded algavad 21. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles