Moskva klubid said ühisliigas veenvad võidud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Švedi täna Tallinnas ei näe.
Aleksei Švedi täna Tallinnas ei näe. Foto: Sergei Savostjanov / TASS / Scanpix

Eile algas korvpalli VTB ühisliiga uus hooaeg. Võidupunktid said tabelisse kirja Moskva klubid oblasti Himki ja CSKA ning Krasnodari Lokomotiv-Kuban.

Valitsev meister CSKA alistas võõral väljakul Krasnojarski Jenissei 91:66. Üleplatsimeesteks kerkisid 15 kogunud Othello Hunter (CSKA) ja Martins Meiers (Jenissei). Lisaks noppisid mõlemad mehed vastavalt seitse ja üheksa lauapalli.

Mullune finalsit Himki sai võõral väljakul 96:67 jagu Riia VEFist. Aleksei Šved panustas Himki võitu 23 punkti ja kaheksa resultatiivse sööduga. VEFi parim skooritegija oli 19 silma kogunud Artis Ate.

Lokomotiv-Kuban alistas koduväljakul mõnevõrra üllatuslikult mulluse pronksimeeskonna Peterburi Zeniidi 96:64. Dmitri Kulagin viskas Lokomotiv-Kubani eest 14 punkti. Zeniidi parim oli 15 silma, neli lauapalli ja kolm resultatiivset söötu kirja saanud Brandon Jennings.

Valitsev Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo, kes möödunud hooajal leppis VTB ühisliigas 12. kohaga, alustab uut hooaega Venemaa lahtistel meistrivõistlustel pühapäeval, kui võõral väljakul minnakse vastamisi Nižni Novgorodiga. Tutvu Kalev/Cramo ühisliiga-mängude kalendriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles