PM Walesis. Hyundai boss on leppinud, et MM-sari saab uue liidri

Siim Kaasik, Wales
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michel Nandan
Michel Nandan Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Ott Tänak hoiab Walesi ralli 14. kiiruskatse järel kindlat esikohta. Edu lähima jälitaja ees on juba 48 sekundit. Hyundai meeskonna pealik Michel Nandan on juba sisuliselt leppinud olukorraga, et Walesi ralli järel jääb Thierry Neuville ilma üldarvestuse liidripositsioonist.

«Kui midagi ei juhtu, peaks Ott etapi võitma. Tema edu on piisav, et seda puhta sõiduga tagasi teha. Miski pole muidugi võimatu, aga ma ei usu sellesse,» ütles Nandan Postimehele. «Aga midagi veel otsustatud pole, sest autospordis võib kõike juhtuda ja sõita on veel üksjagu.»

Hommikul teelt välja sõitnud Hyundai esisõitja Neuville hoiab praegu üheksandat kohta, ent kuna tema ees on kaks teist Hyundai sõitjat võib reaalsuses rääkida seitsmendast kohast. «Thierry ülesanne on nüüd vähendada võimalikke kahjusid ja võtta nii kõrged punktid kui võimalik,» ütles Nandan ning tõdes, et Walesi rallil on nende seis praegu hapu.

«Õnneks on veel punktikatse ees. Tavaliselt on Thierry sellistes situatsioonides päris hea. Me ei saa siit rallilt ilmselt suuri punkte, aga oleme jätkuvalt tiitlivõitluses sees,» ütles Nandan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles