Ogier: üritasin veenda Latvalat rahulikult sõitma, aga ta ei võtnud mind kuulda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Walesi rallil.
Sebastien Ogier Walesi rallil. Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC / Scanpix

Walesi MM-rallit viimase päeva eel juhtiv Sebastien Ogier lausus, et ei loe veel punkte, sest esiteks ootab teda pühapäeval ees kõva võitlus Jari-Matti Latvalaga ning teiseks võib kõike juhtuda.

«On veidi üllatav liider olla. Otist kuuldes oli mul temast tõesti kahju, sest ta lausa lendas ja oli meist kõigist kiirem. Aga see on ralli, meilgi vedas Türgis viltu. Nagu lubasin, läksin täna sõitma riski piiril ja meil õnnestus teha puhas päev. Ent Jari-Matti on lähedal ja Toyota on kiire, nii et homme ei tule lihtne päev. Üritasin talle küll juba rääkida, et tootjate tiitel on ka väga tähtis ja sõitku rahulikult, aga ta ei võtnud mind kuulda!» naeris Ogier. 

«Täna on seis hea, aga ootame homse ära. Thierry tõuseb kindlasti meeskonnakaaslase arvelt koha võrra ja tal on ka punktikatseks parim stardikoht, aga meiegi jätkame võitlust. Tema tänane kraavisõit oli MM-tiitli mõttes hea uudis, aga samas ei soovi ma kellelegi halba. Oleme kõik selles asjas üheskoos. Tal oli vähemalt pealtvaatajaid, kes ta kraavist välja lükkasid – Walesis on palju tugevaid mehi. Oleks meil Türgis ka sellised olnud, oleksime samuti saanud jätkata,» nentis prantslane.

Neuville: punktikatsel paneme täiega

Laupäeva alustuseks kraavi sõitnud ja kõvasti aega loovutanud MM-sarja liider Thierry Neuville peab samuti kõvasti vaeva nägema, et oma tulemust parandada. «Kraaviskäigu tõttu kaotasime tagumise stange, aga muud hullu ei juhtunud. Oleme seda teistegagi juhtumas näinud, see on mängu osa. Praegu juhime endiselt MMi, näis, mis homme saab. Küll siis arvutame punkte. Punktikatse? Seal paneme täiega. Kas tiimikorraldusi tuleb? Vist ikka... loodame... eks näis!» muigas Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles