Video: ootamatu õliloik viis Viidase Nürburgringil rajapiiretesse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tristan Viidas sõidab VLNi sarjas BMW M235i-ga.
Tristan Viidas sõidab VLNi sarjas BMW M235i-ga. Foto: Tristan Viidas Fansite / Facebook / 1vier.com

Nürburgringil pikamaasõitude sarjas VLN osaleva Tristan Viidase võistlus eelviimasel etapil sai õnnetu lõpu, sest eestlane sõitis seina. Süüdlaseks oli ootamatu õlireostus rajal.

«Õli keset kurvi, pidamine kadus ja tabasin seina. Suutsin küll vaevu boksi longata, kuid autot enam parandada ei suudetud. Inge tegi vinge sõidu ja tõusis 9. kohalt 3. kohale, lisaks sõitis meie klassi kiireima aja, kuid mina ei suutnud kahjuks autot koju ära tuua,» kahetses sarjas koos norralase Inge Hansesætrega osalev Viidas oma Facebooki-lehel. «Sorgi meeskond tegi kõik mis võimalik, et autot parandada. Järgmine kord tugevamad!»

Eestlasel ja norrakal ei olnud seekord õnne ka kvalifikatsioonis, sest enne võistlussõitu võttis Viidas olukorra kokku nii: «Ajasõit oli katastroof! Avariid ja kiiruspiirangud täpselt minu ees, mis koristati minu tagant ära. Tulemuseks 9. koht. Tuleb sõidus kõvasti vaeva näha, sest suurimad konkurendid on üsna ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles