Video: MMA-puuri naasnud McGregor jäi ajaloo suurimas duellis Nurmagomedovile kindlalt alla (5)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Habib Nurmagomedov alistas Conor McGregori kägistusvõttega.
Habib Nurmagomedov alistas Conor McGregori kägistusvõttega. Foto: Stephen R. Sylvanie / USA TODAY Sports

Las Vegases peetud ajaloo suurimas MMA-duellis teenis kindla võidu Venemaa vabavõitleja Habib Nurmagomedov, kes kaitses UFC kergkaalu meistrivööd kaheaastase pausi järel MMA-puuri naasnud iirlase Conor McGregori vastu.

Duelli alustas selgelt paremini Nurmagomedov. Teises raundis oli McGregor suurtes raskustes, sest venelase domineeris matši, kuid iirlane pidas imekombel vastu ja jõudis kolmandasse raundi. Valusaid hoope saanud McGregor naeris teise raundi lõpus Nurmagomedovile näkku, mis ajas vastase veel vihasemaks.

McGregor suutis kolmandas raundis ennast koguda ja Nurmagomedov millegi säravaga hakkama ei saanud, kuid neljandas raundis sai venelane vastase jälle pikali maadeldud ja McGregori kägistamishaardesse. Sellest Nurmagomedovile piisas, sest McGregor andis alla. Nurmagomedov võitis ajaloo suurima MMA-duelli neljandas raundis.

Matši järel tekkisid minimatšid, kui Nurmagomedov hüppas puurist välja ja läks publikus kellelegi kallale ja tema tiimikaaslane andis McGregorile puuris paremsirge. Venelane viidi enne võitjaks kuulutamist riietusruumi, mis tähendab, et publiku ees ta meistrivööd kätte ei saanud. Kohtunik luges tulemuse ette tühjas puuris.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles