Videod: McGregori ja Nurmagomedovi matši järel puhkes totaalne kaos (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA-tiitlimatš jätkus ka pärast võitja selgumist.
MMA-tiitlimatš jätkus ka pärast võitja selgumist. Foto: Harry How / AFP

Las Vegases peetud ajaloo suurima MMA-duelli järel (!) läks korralik «andmine» lahti ka väljas- ja seespool puuri.

Habib Nurmagomedov kaitses UFC meistrivööd, kui sai Conor McGregorist jagu kägistamisvõttega, kuid sellega lahing ei piirdunud. Jääb mulje, et iirlasel oli pärast allaandmist venelasele midagi öelda ja see ajas Nurmagomedovi närvi. Meister Nurmagomedov hüppas ringist välja ja tungis oma vastase McGregori abilisele Dillon Davisele kallale.

Turvamehed said väljaspool puuri asjad enam vähem kontrolli alla, aga samal ajal hakkas juhtima ringis, kus omakorda Nurmagomedovi abistaja lõi McGregorit selja tagant kuklasse. Seejärel oli ringis juba rohkem inimesi ja turvameestel jagus tükk tegemist, et olukord lahendada.

Lõpuks lahkusid mõlemad vabavõitlejad turvameeste saatel riietusruumidesse ja Nurmagomedov kuulutati matši kohtuniku poolt võitjaks siis, kui ringis polnud enam ühtegi inimest. Seega venelane puuris meistrivööd kätte ei saanud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles