Video: Los Angeles Lakersi pallurid sepistasid ilukorvi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rajon Rondo (number 9) andis mängus Los Angeles Clippersiga kümme resultatiivset söötu. LeBron James sai puhkepäeva.
Rajon Rondo (number 9) andis mängus Los Angeles Clippersiga kümme resultatiivset söötu. LeBron James sai puhkepäeva. Foto: Harry How / AFP

LeBron Jamesi koduklubi Los Angeles Lakers kaotas korvpalliliiga NBA hooajaeelses kontrollmängus linnarivaal Clippersile 87:103.

Kahe hooaja vahel Cleveland Cavaliersist Lakersisse siirdunud James sai puhkepäeva ja derbimängus ei mänginud. Üleplatsimeheks kerkis Clippersi pallur Lou Williams, kelle arvele kogunes 19 punkti. Lakersi parim skoorimasin oli Kyle Kuzma 15 silmaga, Rajon Rondo säras kümne resultatiivse sööduga.

Just Rondo ja Kuzma sepistasid mängu kõige ilusama korvi, kui söödukuningas andis skooritegijale palli korvi kohale – Kuzma ei eksinud ja toimetas mänguvahendi kerge vaevaga läbi korvirõnga. Kaunis!

Läinud ööl leidis lisaks Los Angelese derbimängule aset veel kaks NBA hooajaeelset kontrollkohtumist. Jamesi endine koduklubi Cleveland Cavaliers alistas Boston Celticsi 113:102 ja Memphis Grizzlies sai lisaajal 109:104 jagu Indiana Pacersist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles