Meistrite liiga võitja loodab peatreeneriks palgata Thierry Henry

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry.
Thierry Henry. Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS

Läinud suvel erinevate jalgpallimeeskondade peatreeneriks pakutud Thierry Henry’d seostatakse nüüd 1981-82 hooaja Meistrite liiga võitja Aston Villaga.

Aston Villa loobus kolmapäeval seni meeskonda juhendanud Steve Bruce’i teenetest ning Inglismaa meedia hinnangul on endine Londoni Arsenali ja Barcelona ründaja Henry esimene valik Aston Villa peatreeneritoolile. 2016. aastast töötab 41-aastane prantslane Belgia rahvuskoondise juures abitreenerina.

Ajaloolise Inglismaa klubi tegevjuht Christian Purslow loodab Henry’ga astuda läbirääkimistesse järgmisel nädalal. Telegraph kirjutab, et Henry lööb Aston Villaga käed, kuigi klubi huviorbiidis on veel sellised treenerid, nagu näiteks praeguse Manchester Unitedi juhendaja Jose Mourinho endine abiline Rui Faria ja Brentfordi loots Dean Smith.

Aston Villa mängib Inglismaa esiliigas ehk tugevuselt teises liigas ja hoiab seal 24 meeskonna konkurentsis tosina vooru järel 15 punktiga (3 võitu, 6 viiki, 3 kaotust) 15. kohta. Inglismaa kõrgliigas ehk Premier League’is mängis Aston Villa viimati 2015-16 hooajal, kui 17 punktiga jäädi kindlalt viimaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles