Soome jalgpallikoondist saabub Tallinna toetama tohutu fänniarmee

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnasse on oodata ligi 3000 Soome jalgpallikoondise toetajat.
Tallinnasse on oodata ligi 3000 Soome jalgpallikoondise toetajat. Foto: RONI LEHTI / AFP / Scanpix

12. oktoobril Tallinnas A. Le Coq Arenal toimuvale UEFA Rahvuste liiga mängule Eesti ja Soome vahel reisib 2400 Soome koondise poolehoidjat, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

Niivõrd palju fänne on Tallinnasse reisinud vaid üksikute külalisvõistkondadega (Bosnia ja Hertsegoviina 2009, Iirimaa 2001 ja 2011). Lisaks 2400-le ametlike kanalite kaudu Soome fännisektorisse pileti ostnud fännile jõuab staadionile ilmselt ka omajagu neid Soome koondise toetajaid, kes on pileti ostnud teistele tribüünidele.

Traditsiooniliselt paigutatakse külalisvõistkonna fännid Põhjatribüünile. Et naabritevahelisele matšile on oodata ligi 10 000 pealtvaatajat, soovitab jalgpalliliit kõigil huvilistel osta pääse varakult.

12. oktoobril kell 19.45 avatakse A. Le Coq Arena festivaliala, kus esineb Ott Lepland. Kell 21.00 algab koondiste mängueelne soojendus ja kell 21.30 rivistus, kõlavad hümnid ja toimub kätlemistseremoonia. Avavile kõlab kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles