Rimo Hunt videointervjuus: ma olen numbrite inimene, räägime tiitlist siis, kui see on käes

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõmme Kaljul olulises mängus Floraga 2:2 viigistada aidanud ründaja Rimo Hunt pidas tulemust õiglaseks, tiitlit keeldus aga veel Kalju omaks tunnistamast.

«Poolajal me peatreenerilt nahutada ei saanud, sest seis oli jälle võrdne. ei olnud põhjust niisama närvi üles kruttida. Aga pärast väravaid tekkis küll väike peataolek, see natuke muserdas. Suutsime siiski auga asjast välja tulla ja vaat' et oleks isegi võiduvärava löönud. Mis siin ikka mõtlema hakata, et oleks nii, oleks naa,» nentis Hunt.

Vaata videointervjuust, mida Hunt mängust veel rääkis ja milliseks peab ta Kalju tiitlivõimalusi!

Flora ääreründaja Frank Liivak, kes kolistas korra ka põiklatti, leidis, et florakad mängisid Kaljust paremini. «Mänguliselt olime kindlasti Kaljust üle. Levadia mängus postid raksusid, täna kolm korda latti... Jäi i-le punkt panemata. Kellelegi midagi ette heita ei saa, aga nii see tulemus tuli,» tõdes Liivak. «Neli punkti vahet, peame ootama, et Kalju eksib. Igal juhul hingame neile kuklasse. Võib-olla Kaljul sel aastal mingi tiitliõnn on... ma ei taha uskuda, et jalgpallis oleks õnne, aga kurat, neil on sel hooajal seda ikka olnud!» võttis Liivak senise hooaja kokku.

Henn: me ei saa mõelda, et hooaeg on juba läbi

Flora peatreener Jürgen Henn sõnas, et oma meestele pole tal midagi ette heita. «Kire ja tahtmisega jäin väga rahule. Teistpidi - kui Kalju selliste väravate ja mängudega hooajast ilma kaotuseta läbi läheb, tuleb ka neile au anda. Järelikult nad väärivad selliseid asju. Kaks imeväravat ja meie lõime kolm korda latti, võib tunduda natuke ebaaus, aga jalgpall on selline. Kuid me ei saa mõelda ka sellele, et hooaeg on läbi! Nagu täna juhtus imeasju, võib veel juhtuda.»

Vilepartii osas Henn väga nuriseda ei tahtnud, kuid ühe asja tõi siiski välja. «Üks kohtunik vilistab väga ühtemoodi ja teine teistmoodi, vahel ma ei saagi aru, mis see õige on. Seepärast ma küsingi vahel selgitust, miks, sest ma ise ei tea ja mulle tundub, et vahel nemad ise ka ei tea. Aga täna kindlasti vile taha midagi ei jäänud. Meil oli plaanis kohe kaalutletud risk võtta, hoida algus kontrolli all ja siis nii palju kui võimalik ise domineerida. Tulime mängima ja nemad ka.»

Kalju teist väravat ei tahtnud Henn väravavahi Magnus Karofeldi süüks ajada. «See kivi läheb pigem vähese kokkumängu kapsaaeda. Oli kommunikatsiooniviga. Karofeld mängis korralikult, oli kindel, ehkki tal väga palju teha ei olnud.»

Terehhov: trahvilööke oli Floral lubatud rohkem lüüa

Kalju abitreener Sergei Terehhov sõnas, et mängule mindi kindlasti võidumõtetega. «Trahvikaid oli Floral rohkem lubatud lüüa, standardite pealt olid neil võimalused. Kolm latti? Õnn soosib tugevamaid. Minu silmis võttis Avilov ühes olukorras puhtalt palli, anti karistuslöök ja see löödi latti. Kui selliseid vigu ei anta, ei tule neid latte ka. Kas Rimo pealt oli penalti või ei olnud? Kas me pidanuks penaltist 3:2 võitma või sellest trahvikast 3:2 kaotama? Mõlemad väärisid täna punkti. Tubli, Flora, et pingutasid, meie omad samamoodi. Eks Flora pidi natuke rohkem riske võtma.»

Terehhov tunnustas Kalju mehi, kellest paljud mängivad tema sõnul läbi valu. «Tjapkin oli kaks kuud väljas, tegi kolmapäeval valuvaigistite peal 20 minutit ja oli näha, et ei ole füüsiliselt absoluutselt valmis. Täna oli ka näha, et ta pole mängurütmis üldse sees, aga mängis 90 minutit. Müts maha tema ja kõigi ees!»

Teisel poolajal õlaga vastu posti hüpanud ja lõpuks välja vahetatud Pavel Londakuga midagi hullu ei juhtunud. Tema paranemine peaks Terehhovi sõnul selguma paari-kolme päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles