Skandaal paisub: veel üks naine süüdistab Ronaldot vägistamises (6)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / Scanpix

Cristiano Ronaldo väidetava vägistamisohvri Kathryn Mayorga advokaat Leslie Stovall teatas, et temaga on ühendust võtnud teinegi naine, keda Ronaldo olevat kuritarvitanud.

Mail on Sunday väitel keeldus Stovall ameeriklanna nime avalikustamast, kuid lubas anda selle koos juhtunu üksikasjadega üle Las Vegase politseile, kes on uuesti avanud Mayorga 2009. aasta väidetava vägistamisjuhtumi.

Lisaks tuletab Mail on Sunday meelde, et 2005. aastal väitsid kaks naist, nagu Ronaldo oleks koos oma sõbraga neid Londonis asuva Sandersoni hotelli presidendisviidis vägistanud. Uurimine lõpetati, kui üks naistest oma tunnistuse tagasi võttis. Nüüd aga nõuavad paar parlamendisaadikut ühes naisõiguslastega, et seegi uurimine uuesti avataks.

Nädala sees Juventuse Meistrite liiga mängust eemale jäänud Ronaldo tegi kolmapäeval avalduse, milles lükkas kõik Mayorga väited kindlameelselt ümber. Juventuse klubi on avaldanud portugallasele täit toetust, sõnades, et usub oma tähtmängijat.

Mayorga esindajad on teatanud, et taotlevad kohtult 2010. aastal sõlmitud vaikimiskokkuleppe tühistamist. Selle raames olevat Ronaldo maksnud naisele suu pidamise eest 350 000 dollarit. Avaldus anti sisse 27. septembril ning selles süüdistatakse, et Ronaldo palgal olnud inimesed survestasid Mayorgat leppele alla kirjutama.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles