Eesti hoiab Rahvuste krossil raske alguse järel kaheksandat kohta

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Motocross Transworld

Rahvuste krossil Ameerika Ühendriikides on lõppenud esimene sõit. MXGP ja MX2 klassis sõidus teenis Tanel Leok raske alguse järel 12. koha, Hardi Roosiorg tuli finišisse 24. kohal. Riikide arvestuses on Eesti avasõidu järel kaheksas, vahendab MX Mania.

Leok sai esimeses sõidus küll väga hästi minema ning oli avakurvis esikümnes, kuid siis kukkus porisel rajal tema ees Antonio Cairoli ja see tekitas tõelise külakuhja, kuhu jäi kinni ka Leok. Hardi Roosiorul õnnestus seda õnneks vältida ja tema pääses puhtalt minema, kirjutab MX Mania.

Liikuma saades hakkas Leok hästi sõitma ja avaringi lõpuks oli ta juba esikahekümne lähedal. Viimastel ringidel püüdis ta juba kinni ka kümnendal kohal sõitnud Cervellini, kuid mööda eestlane ei saanud ja finišis oli ta 12. kohaga. Roosiorg sai kirja 24. aja.

Avasõidu järel võttis liidrikoha Prantsusmaa. Teisel kohal on riikide arvestuses avasõidu järel Itaalia ja kolmandal kohal Belgia. Eesti on esimese sõidu järel kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles