Hispaania jalgpall üllatas jälle: Barcelona jäi koduliigas neljandat mängu järjest võiduta

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: JOSE JORDAN / AFP

Hispaania jalgpalli kõrgliiga La Liga kaheksandas mängudevoorus kaotas väärtuslikke punkte valitsev meister Barcelona, kes leppis võõral väljakul 1:1 viiki Valenciaga.

Väljakuperemehed asusid kohtumist juba teisel minutil juhtima, kui nurgalöögiolukorras jõudis sihile keskkaitsja Ezequiel Garay. Barcelona päästeingliks – kui nii võib öelda viigivärava lööja kohta – kerkis Lionel Messi, kelle kauglööki ei suutnud Sevilla väravavaht Neto tõrjuda. Barcelona valdas 76 protsenti mänguajast palli ja sooritas sarnaselt Valenciale kümme pealelööki, kuid väravani kumbki meeskond enam ei jõudnud.

Messi on nüüd Luis Suarezi söödust löönud La Ligas 27 väravat. Ühtlasi möödus Suarez selles arvestuses Dani Alvesist, kes andis omal ajal Messile La Ligas 26 resultatiivset söötu. See põnev fakt Kataloonia meeskonda ilmselt ei lohuta, sest viimase nelja vooruga vaid kolm punkti (kolm viiki ja üks kaotus) kogunud Barcelona kaotas liigatabelis liidrikoha Sevillale.

15 punkti kogunud Barcelona jääb Sevillast maha ühe silmaga. Kolmandal kohal paikneb 15 punktiga Madridi Atletico ja neljandal sarnaselt Barcelonale madalseisus olev Madridi Real, kes kogunud 14 punkti. La Liga tabelitipp kaheksa vooru järel: Sevilla 16 punkti, Barcelona 15, Atletico 15, Real 14, Espanyol 14, Alaves 14, Valladolid 12, Betis 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles