Jürgen Klopp: Rahvuste liiga on kõige mõttetum võistlussari maailmas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Andrew Yates / Sportimage/PA Images

Inglismaa jalgpalli kõrgliigat suurepäraselt alustanud Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kritiseeris teravalt koondistele mõeldud jalgpalli Rahvuste liigat.

Liverpool leppis eile Premier League’i kaheksandas mängudevoorus liidrite duellis väravateta viiki Manchester Cityga. Kloppi juhendatav meeskond on kaheksa vooru järel kogunud valitseva meistri Manchester City ja Londoni Chelseaga võrdselt 20 punkti.

«Kui keegi oleks mulle öelnud, et kaheksa vooru järel on meil 20 punkti, siis ma oleksin ma sellise mängugraafiku juures öelnud: «Jah, aga alustame nüüd üheksanda vooruga,»» märkis Klopp mängujärgsel pressikonverentsil.

Kloppi kahjuks ei saa Liverpool sellel nädalal täiskoosseisuga treenida, sest mängijad siirduvad rahvuskoondiste juurde, et astuda lahingusse Rahvuste liigas. See sakslasest juhendajale aga absoluutselt ei meeldi.

«Poisid lähevad kahjuks ära ja peavad mängima Rahvuste liigat, mis on kõige mõttetum võistlussari maailmas,» sõnas Klopp. «Siis loodame, et nad tulevad sealt tervena tagasi ja mängivad edasi neid lihtsaid võistlussarju, nagu näiteks Premier League ja Meistrite liiga. Seega on praegu poistel rasked ajad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles