Manchester City ründaja solvus peatreeneri peale: oleksin tahtnud penaltit ise lüüa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Jesus.
Gabriel Jesus. Foto: BEN STANSALL / AFP

Manchester City mängija Gabriel Jesus on solvunud oma meeskonna peale, kuna teda ei lubatud liigamängus Liverpooli vastu penaltit lööma.

Liverpooli kodustaadionil toiminud mäng oli pingeline ja põnev, kuid siiski ei olnud kumbki meeskond suutnud 85. minutini väravat lüüa. Siis määrati aga City kasuks penalt, mida Jesus lööma minna soovis. Tema asemel saadeti aga palli taha Riyad Mahrez, kes kes palli üle värava lõi. Mäng lõppeski 0:0 viigiga.

City ründaja Jesus lausus pärast mängu BBC-le, et on pettunud ja kurb, et meeskonna peatreener Pep Guardiola saatis penaltit lööma Mahrezi ja Jesuse soovi kuulda ei võtnud.

«Ma oleksin väga tahtnud seda penaltit ise lüüa. Tundsin end mängus olles väga hästi ja oleksin soovinud selle vastutuse oma peale võtta, olin nii enesekindel. Ma ei olnud väga õnnelik, kui nad mul penaltit lööma ei lubanud minna,» rääkis Jesus.

Hiljem oli ka meeskonna peatreener Guardiola ründaja ees vabandanud: «Pep rääkis minuga. See on osa jalgpallist ja sellised asjad kahjuks vahel juhutvad. Mina toetan Riyadi ka edaspidi, kui peatreener otsustab teda uuesti lööma saata,» rääkis Jesus.

Mahrez on Inglismaa kõrgliigas eksinud viimase kaheksa löödud penalti jooksul lausa viis korda, samas kui Jesus on löön kõik kolm sooritatud penaltit ka väravasse. Meeskondalda omavaheline viik jätab Inglismaa kõrgliiga liidrikohta 20 punktiga endiselt jagama Liverpooli ja Chelsea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles