Debüüthooaega tegev kaitsja valiti Inglismaa kõrgliiga kuu parimaks mängijaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Doherty
Matt Doherty Foto: / imago/Colorsport

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga septembri parimaks mängijaks valiti veidi üllatuslikult Wolverhamptoni paremkaitsja Matt Doherty.

26-aastane Doherty tegi septembris koduklubi eest kaasa kõik neli kohtumist. Kui septembrikuu avamäng West Hami vastu kaotati 0:1, siis edaspidi mängiti väga hästi: Bunleyt võideti 1:0, seejärel viigistati 1:1 Manchester Unitediga ning kuu lõpus võideti 2:0 Southamtonit.

Doherty tegi kaasa kõikides mängudes kogu mängu ning andis võidumängudes ka väravasöödud. Seejärel suutis aga Doherty tegelikult oktoobrit veelgi paremini alustada, kui 1:0 võidumängus Crystal Palace'i vastu lõi kaitsja kohtumise ainukese värava.

Doherty kogus parima mängija valimisel 39% häältest, edestades lähimat konkurenti Eden Hazardi 13 protsendiga. Selleks hooajaks Inglismaa kõrgliigasse tõusnud Wolverhampton näitab suurepärast hoogu ja nii on meeskond kaheksa vooruga kogunud 15 punkti, millega hoitakse liigas tugevat 7. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles