Lappi pahandab: miks te mult tuleviku kohta küsite?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esapekka Lappi
Esapekka Lappi Foto: TGR

Kas Ott Tänaku tiimikaaslastena Toyotas jätkavad Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi? Walesi rallil vastavalt teise ja kolmanda koha saanud soomlased võeti ka FIA pressikonverentsil tulevikuküsimusega pihtide vahele ning Lappi sai korduva küsimuse peale juba pahaseks.

«Mida ma ikka oskan öelda? Te küsite seda mult iga päev, nagu eelmisel aastal pinnisite Sebastien (Ogier - toim). Sõitjad ise ei kuuluta midagi,» sõnas Lappi.

27-aastast soomlast on viimase kuu jooksul seostatud enim Citroëni meeskonnaga. Ralli telgitagustega tuttav ajakirjanik Colin Clark kinnitas, et Lappi ei taha jätkata Toyotas kolmanda numbrina ning eelistab pigem Ogier’ abistajarolli.

«Lappi soovib tulla maailmameistriks, kuigi tal ei ole tegelikult sellega kiiret. Samas on soomlase karjäär liikumas aina edasi ning sel aastal ei ole ta Toyotaga eriti häid tulemusi näidata suutnud. Selle põhjal on ilmselt tulnud ka kuulujutud, et Lappi liigub Citroëni,» rääkis Clark oma hiljutises podcastis.

Latvala jätkab aga suure tõenäosusega Toyotas ning sellele viitas ta ka pressikonverentsil. «Tahan Toyotas jätkata. Kui nad seda kinnitavad, on juba hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles