Nurmagomedovi vihane isa: kõige kõvema keretäie saab poiss nüüd minu käest (5)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khabib Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov Foto: John Locher / AP

Vabavõitleja Khabib Nurmagomedovi kartused osutusid tõeks: Ren TV-le antud intervjuus kinnitas tema isa, et poeg saab hiljutiste sündmuste eest kodus kere peale.

Nurmagomedov kaitses nädalavahetusel MMA ajaloo kõige rahakamas kohtumises UFC meistrivööd, kui sai Conor McGregorist jagu kägistamisvõttega.

Sellega lahing aga ei piirdunud, sest Nurmagomedov hüppas otse võitluspuurist välja ja tungis publiku seas kallale McGregori treeningpartnerile Dillon Danisele. Samal ajal ründasid kaks venelase abilist McGregorit, kes alles end kogus, virutades talle rusikaga näkku.

Nurmagomedov väljus areenilt politseieskordi saatel, McGregor oli ammu läinud haavu lakkuma ja kohtunik pidi matši tulemuse teatavaks tegema sisuliselt inimtühjal areenil.

Nurmagomedov vabandas pressikonverentsil, kuid rõhutas, et ei mõista, miks tema vastu ollakse. «Nad rääkisid minu religioonist, nad rääkisid minu kodumaast, nad rääkisid minu isast,» rääkis Nurmagomedov.

«Ta (McGregor- toim) tuli Brooklyni ja lõhkus bussi ja tappis peaaegu paar inimest. Mis sellest jamast? Miks inimesed räägivad, et ma hüppasin üle puuri?» ei mõistnud Nurmagomedov.

Kui Nurmagomedovi võidupreemia jäi praegu UFC arvele seisma ning edasi oodatakse Nevada spordikomisjoni otsust, mida venelasega teha, siis venelase treenerist isa on resoluutne.

«Minu meeskond on alati olnud distsipliini pärast kuulus. Khabibi karistus saab kindlasti olema UFC omast karmim,» ütles ta Ren TV-le, lisades, et kõige kõvem karistus tulebki temalt.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles