Skandaalne olümpiavõitja sai hakkama uue pättusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Lochte
Ryan Lochte Foto: LUCY NICHOLSON / REUTERS

Ujumise kuuekordne olümpiavõitja Ryan Lochte sattus järjekordsesse skandaali: ameeriklane mõlkis oma Porschega teist autot, vahendab TMZ.

Siiski oli ameeriklane aus mees ning teatas juhtunust politseile ise. Seejuures pole Lochte kindel, kas sai vigastada või mitte. Ujuja kõnet saab kuulata SIIT.

Kuigi Florida politsei ei kinnitanud, kas Lochte verest leiti alkoholi, tunnistas ujuja advokaat Jeff Ostrow, et Lochtel on alkoholiprobleem ning plaanib minna ravile.

Lochte viimased aastad pole olnud just kergete killast: 2016. aasta Rio olümpiamängudel väitis ta, et talle tehti olümpia ajal relvastatud rööv. Lochte väitis, et teda ja kolme tema kaaslast hoiti öö läbi ühes tanklas kinni. Uurimine selgitas välja, et sellist asja kunagi ei juhtunud ning seetõttu sai ameeriklane 10 kuuks võistluskeelu.

Tänavu suvel jäi Lochte USA dopinguvastasele agentuurile vahele keelatud võtete kasutamisega, ning kannab kuuekuulist võistluskeeldu. Lochte ei tohi võistelda kuni 2019. aasta 24. maini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles