Valga-Valka olukord hapu: Egert Haller lahkub piirilinnast välismaale

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egert Haller.
Egert Haller. Foto: BC Valga-Valka

Möödunud hooajal korvpalli Eesti meistrivõistlustel keskmiselt üle kümne punkti mängu kohta visanud Valga-Valka tagamängija Egert Haller siirdub Hispaania tugevuselt kolmandas liigas mängiva CB L’Hospitalet meeskonda.

«Olen inimene, kellele meeldivad väljakutsed ning Hispaaniasse minek tundub karjääri mõistes hea käiguna. Väga kaua kahjuks aega ei antud ning otsus tuli langetada vaid mõne päeva jooksul,» kommenteeris Haller valiku tagamaid korvpalliportaalile Korvpall24.ee.

Ta jätkas: «Näen seda võimalusena end välismaal proovile panna ja hästi mängides võib-olla karjääris samm edasi teha. Usun, et välismängija vastutuse kandmine Hispaania klubis on hea väljakutse.»

See tähendab, et Olybet Eesti-Läti korvpalliliigat kolme kaotusega alustanud Valga-Valka olukord muutub pärast Halleri lahkumist aina keerulisemaks. Kui avamängus jäädi Valmierale napilt alla, siis järgmistes mängudes Jurmala ja Tallinna Kaleviga saadi kindel kaotus.

Loe edasi Korvpall24.ee portaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles