Lewis Hamilton astus Sebastian Vetteli kaitseks välja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari vormelipiloot Sebastian Vettel andmas Jaapani etapi ajal ajakirjanikule intervjuud.
Ferrari vormelipiloot Sebastian Vettel andmas Jaapani etapi ajal ajakirjanikule intervjuud. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Neljakordne vormel 1 maailmameister ja käimasoleva hooaja üldliider Lewis Hamilton sõnas, et tema suurim konkurent Sebastian Vettel on sellel aastal saanud liiga palju kriitikat.

«Mulle tundub, et meedia peab Sebastiani suhtes näitama natuke rohkem austust,» andis Mercedese esisõitja Instagram-story vahendusel teada. «Te ei suuda ette kujutada, kui raske on teha seda, mida meie oma taseme juures teeme. See käib kõikide tippsportlaste kohta. See on arusaadav, et inimesed teevad vigu, aga loeb see, kuidas me nendest läbi läheme,» lisas britt.

Hamilton pole esimene Mercedese meeskonna liige, kes viimasel ajal on Vetteli kaitseks välja astunud. Mercedese pealik Toto Wolff sõnas pärast Jaapani etappi, et Vettel polnud avariis Red Bulli sõitja Max Verstappeniga süüdi, vaid tegemist oli võistlusintsidendiga.

«Ma pole kindel, et see oli tema viga. Sebastian taastus oma stardikohast (Vettel alustas Jaapani etappi kaheksandalt kohalt – toim) hästi ja avarii ajal oli ta neljandal kohal. Ta proovis mööduda, aga võistlusintsidendi tõttu langes ta sõitjaterivi lõppu,» sõnas Wolff.

Vettel jahib sarnaselt Hamiltonile karjääri viiendat meistritiitlit, kuid neli etappi enne hooaja lõppu edestab britt sakslast koguni 67 punktiga. Saadaval on aga maksimaalselt 100 punkti. Järgmine etapp peetakse 21. oktoobril Ameerika Ühendriikides Austini ringrajal, kus möödunud hooajal triumfeeris Vetteli ja Kimi Räikköneni ees Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles