Eesti jalgpallikoondislase koduklubi tagas koha Euroopa liigasse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: Waterford FC

Eesti jalgpallikoondise äärepoolkaitsja Sander Puri koduklubi Waterford tagas koha Euroopa liiga kvalifikatsiooniringi.

Iirimaa meistrivõistlustel teist kohta hoidev Cork City alistas esmaspäeval karikavõistluste finaalis Bohemiansi. See tähendab, et meistriliigas praegu neljandal kohal paiknev Waterford mängib järgmisel hooajal kindlasti Euroopa liiga esimeses kvalifikatsiooniringis, sest neil pole enam matemaatiliselt võimalik allapoole langeda.

Kui Bohemians oleks finaalis Cork City alistanud, siis oleks karikavõitjana nemad koha Euroopa liigasse lunastanud, aga et Cork pääseb sinna juba meistriliiga teise koha omanikuna, saab võimaluse Euroopas mängida 30-aastase Puri koduklubi Waterford.

Iirimaa meeskondadest on hooajaks 2019-20 koha Euroopa liiga esimeses kvalifikatsiooniringis kindlustanud Cork City, Shamrock Rovers ja Waterford. Iirimaa meistritiitli juba kindlustanud Dundalk mängib Meistrite liiga esimest kvalfikatsiooniringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles