Politsei kahtlustab Soome NHLi tähte suures kokaiiniäris

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jori Lehterä (12)
Jori Lehterä (12) Foto: Kamil Krzaczynski / AP

Soome politsei kahtlustab, et kolm riigi sportlast on seotud suure kokaiiniäriga. Üks kahtlusalustest on NHLi mängija Jori Lehterä.

Kokku on politsei uurimise all 26 kahtlusalust, kuid kriminaalse tegevusega seotud isikute nimesid politsei eeluurimise ajal veel ei avalda. Eeluurimine peaks lõppema 29. novembril ning siis edastatakse materjal prokurörile. Küll aga kirjutab Iltalehti, et üks kahtlusalustest on 30-aastane hokitäht.

Lisaks uimastiärile aeti kõrvalt ka dopinguäri. Tänaseks on vahistatud neli inimest. Soome politsei esindaja sõnul müüsid kahtlusalused alates 2017. aasta jaanuarist Tampere kandis kokku kaks kilo kokaiini.

Philadelphia Flyersi ründaja Lehterä on ise süüdistusi tõrjunud. NHL on asunud juhtumi osas informatsiooni koguma. «Oleme Lehteräga rääkinud, kuid praegu me seda teemat rohkem ei kommenteeri,» ütles  Philadelphia mänedžer Ron Hextall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles