Rapla korvpallimeeskonna leegionäril jalg kipsis ja mängupaus ootamas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ervins Jonats peab lähiajal pühenduma vigastuse ravile.
Ervins Jonats peab lähiajal pühenduma vigastuse ravile. Foto: Facebook / Rapla korvpallimeeskond

Septembri alguses Rapla Avis Utilitas korvpalliklubiga liitunud lätlasest ääremängija Ervins Jonats jääb vähemalt kuuks ajaks palliplatsilt eemale.

«Ervins Jonatsil on hüppeliigese sidemete rebendi tõttu jalg kipsis. Arstide esialgu hinnangu kohaselt on mängupausi pikkus vähemalt neli nädalat,» teatab Rapla klubi oma Facebooki lehel.

27-aastane ja 203 cm pikkune Jonats oli enne Raplaga liitumist mänginud Läti klubides Jurmala, Ventspils ja Valmiera. Mullu aitas ta Jurmala Balti liigas koguni finaali ning viskas hooajaga keskmiselt mängus 11,6 punkti ja võttis 5,1 lauapalli.

Rapla särgis jõudis suure ääre positsioonil mängiv Jonats Olybet Eesti-Läti liigas kaasa teha kolmes kohtumises. Riia VEF-i vastu sai ta kirja 9 punkti ja 5 korvisöötu, mängus Jekabpilsiga 14 punkti, 7 lauapalli ja 5 söötu, kuni duellis eelmise tööandja Jurmalaga tuli vigastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles