Suurbritannia ralli kolib sügavamale Walesi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walesi ralli võitja Sebastien Ogier Llandudno tänavail.
Walesi ralli võitja Sebastien Ogier Llandudno tänavail. Foto: David Davies/PA Wire/PA Images

Aastast 2000 on Suurbritannia MM-ralli koduks olnud Wales. Pikalt võisteldi Cardiffi ümbruses, aga viimastel aastatel on võistluskeskus asunud Inglismaa piiri ääres, Liverpooli lähistel asuvas Deeside'is. Järgmisest hooajast kolitakse aga ilmselt taas, kirjutab Autosport.

Walesi ralli uueks koduks peaks saama Llandudno linn, kus tänavu paiknes ralli finišipoodium. «Oleme Llandudno ja Cownyga väga kaua koostööd teinud ja teenindusala sinna kolimine näib järgmise loogilise sammuna,» sõnas Autosportile nimetu allikas. «Seal on suurepärane taristu ja hotellikohad kindlasti probleemiks ei saa. Llandudno on meile oivaline.»

Suurbritannia rallile soovitakse lisaks uuele südamele anda ka värske stardikoht – avapauk võiks tulevikus kõlada ühes kahest lähedalasuvast suurlinnas ehk Liverpoolis või Manchesteris, mis võõrustaks siis ka publikukatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles