Barcelona mängumees murdis poptähe nina ja käskis end maha lasta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arda Turan Barcelona särgis.
Arda Turan Barcelona särgis. Foto: LLUIS GENE/AFP/Scanpix

Maikuus sai Barcelona jalgpallimeeskonna poolkaitsja Arda Turan Hispaanias 16-mängulise võistluskeelu, sest läks kallale piirikohtunikule. Nüüdseks on vutimees pagendatud kodumaale Türki, laenule Istanbuli Basaksehiri klubisse, kus ta ei suuda aga kuidagi skandaalidest hoiduda.

Türgi meedias ilmunud väidete põhjal sattus Turan ööklubis vaidlusesse kohaliku poptähe Berkayga. Jalgpallur tegi nimelt ihaldava märkuse muusiku abikaasa kohta, mis Berkayle sugugi ei istunud. Järgnenud rüseluses purustas Turan mehe ninaluu.

Sellega intsident aga ei piirdunud. Sportlasel hakkas oma käitumise pärast häbi ja ta läks Berkayd haiglasse vaatama. Olles vabandust palunud, ulatanud Turan muusikule kaasa võetud püstoli ja palunud viimasel teda maha lasta.

Turan ise jäi sündmust kommenteerides napisõnaliseks, tunnistades, et vabal päeval juhtus temaga meelelahutusasutuses tõesti intsident, kuid selle tegelik sisu ei ole sugugi selline nagu meedias väidetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles