Las Vegase peoloom Ronaldo tegi McGregorile teene

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor ja Cristiano Ronaldo
Conor McGregor ja Cristiano Ronaldo Foto: TWITTER / thenotoriousmma

Kuidas kontvõõrana Jennifer Lopeze sünnipäevapeole tungida? Conor McGregor teab! Abiks tuleb võtta ei keegi muu kui Las Vegases tuntud peoloom Cristiano Ronaldo.

Lugu hargnes aastal 2016, kui McGregor oli Las Vegases valmistumas MMA matšiks Nate Diazega. Iirlane oli saanud aga tuttavaks Cristiano Ronaldoga, kellega veedeti mõnusalt aega. Ühel õhtul oli Ronaldo aga kutsutud Lopeze 47. sünnipäevale. «Kas me oleme ka kutsutud?» uuris McGregor ning et küsija suu pihta ei lööda, olidki teed valla.

McGregori treener John Kavanagh meenutas olukorda Expressile ning muigas, et see ongi McGregori tüüpiline lähenemisviis.

«Ta lihtsalt ütleb, et tulen kaasa ja ega Ronaldol polegi selle peale midagi kosta kui «Ehh.. okei!» Uskusime kõik, et see on hirmus viga. Olime kindlad, et astume uksest sisse ning turvamehed viskavad meid välja.»

Nii aga ei läinud. Vastupidi, kohe kui McGregor ja tema saatjaskond uksest sisse astus, hüppas sünnipäevalaps neile ligi.

«Oh, Conor McGregor! Aitäh, et tulid! Lähme tantsima,» meenutas Kavanagh lauljatari emotsiooni. «Ta tiris Conori tantsuplatsile, nad hakkasid tantsima ning ma mõtlesin, et nii, siit saab alguse üks järjekordne segane lugu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles