Postimehe video: mis on parim spordiala lahutavale naisele?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Miks kõlab puuraiduri sünonüümina kirvemees paremini kui kirvenaine? Kirves kõlbab kätte ju igale inimesele. «Nad on algul veidi närvis, aga kui esimesed visked tehtud saavad, tehnika ära õpivad ja saavad aru, et tegu pole raskejõustikuga, siis tunnevad inimesed end palju mugavamalt ja rõõmsamalt,» selgitab Los Angelese kirveloopija Carly Chalom, et tegu on kõigile sobiva spordialaga.

Chalom, keda tuntakse kirvemaailmas hüüdnime Seven ehk Seitse järgi, rääkis Reutersile, et kirveheitmine on ookeani taga aina populaarsust koguv ala. «See on ürgne, energiat andev spordiala, mis on väga äge. Ja sellega võivad tegeleda kõik. Suur või väike – pole vahet, milline sa oled, kirvest saad ikka visata,» selgitab Chalom.

Viimasel ajal on kirveheitmise üles leidnud eriti huvitav kontingent inimesi. «Naised tulevad pundina meie juurde, et tähistada kellegi lahutust, selle asemel, et selle üle niisama nutta. Nad tulevad siia, lasevad oma agressiivsust veidi välja ja kõige tavalisem küsimus, mida me kuuleme on, et kas me tohime märklauale kellegi pildi kleepida. Sellele pean ma alati viisakalt «Ei!» vastama,» selgitas Chalom.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles