Magnus Pehrsson vallandamisest: mind sunniti liiga vara lahkuma

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson
Magnus Pehrsson Foto: PETTER ARVIDSON / imago/Bildbyran

Endine Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson vallandati maikuus ka Rootsi kõrgliigaklubi Malmö peatreeneriametist. Pehrsson rääkis Rootsi jalgpalliportaalile Fotbolldirekt, et temaga oldi liialt kärsitu.

Pehrsson hoidis Malmö ohje poolteist aastat. Tema vallandamise hetkeks oli Malmö suutnud üheksa mänguga kõrgliigas koguda vaid 11 punkti. Uue peatreeneri Uwe Rösleri käe all hoiab Malmö Rootsi kõrgliigatabelis 45 punktiga neljandat kohta, liidril AIK-l on 58 punkti. Meeskond mängib ka Euroopa liigas, kus avavoorus kaotas Genkile 0:2, kuid võitis 2:0 Besiktast. 25. oktoobril kohtutakse võõrsil Joonas Tamme koduklubi Sarpsborgiga.

Pehrsson on jälginud Malmö käekäiku kõrvalt ning tunnistas, et mõru pill on hinges. «Malmö on ikka minu südames, mind sunniti liiga vara lahkuma,» rääkis ta ning rääkis, mis tema vallandamisele eelnes.

«Meil oli kevadel hullumeelne mängugraafik, mis tähendas, et suutsime vaevu mängude vahel trenni teha. Suurimaks veaks oli ehk see, et uskusin, et vigastatud mängijad jõuavad tagasi tippvormi. Muidugi usun endasse ning arvan, et kui ma oleksin jäänud, oleks seis paremaks läinud.»

Tema sõnul oli Malmö meeskond tugev nii toona kui praegu. «Meeskond oli algusest peale tugev ning suvel on tiim tänu mõne mängija lisandumisele veelgi tugevnenud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles