Vihane Nurmagomedov ähvardab UFCst lahkuda

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khabib Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov Foto: John Locher / AP

UFC võitlussarja valitseja Habib Nurmagomedov, kes alistas hiljuti Conor McGregori, ähvardas UFCst lahkuda.

Nurmagomedov korraldas pärast McGregori alistamist skandaali, kui tormas kallale iirlase treenerile. Samal ajal ründasid mõned Nurmagomedovi tiimikaaslased McGregorit. Üks neist oli Zubaira Tuhhugov.

UFC sarja promootori Dana White’i sõnul kaalutakse võimalust määrata Tuhhugovile võistluskeeld. Nurmagomedov ütles aga, et kui seda tehakse, jääb sari ilma ka temast.

«Miks te pärast New Yorgis toimunud bussirünnakut kedagi ei vallandanud,» viitas Nurmagomedov kevadel toimunud intsidendile, kui McGregor ründas Nurmagomedovi tiimi ning vigastas mitut inimest.

«Nad oleksid võinud kellegi tappa. Miks tahate karistada minu tiimi, kui kakluses osalesid mõlemad osapooled? Kui te väidate, et mina alustasin seda, siis te eksite. Mina lõpetasin selle, mille tema (McGregor) alustas,» kirjutas Nurmagomedov.

«Igatahes, karistage mind, mitte Tuhhugovi. Te juba tühistasite tema matši ning tahate nüüd temast loobuda, sest ta lõi Conorit. Aga ärge unustage, et Conor lõi eelnevalt minu teist venda. Kui kavatsete ta vallandada, siis teadke, et kaotate ka minu. Me ei jäta oma vendasid Venemaal eales üksinda. Lähen teiega koos lõpuni, vennad. Kui ikkagi kavatsete ta vallandada, ärge unustage mulle lõhki rebitud lepingut saatmast. Vastasel juhul rebin selle ise katki,» jätkas Nurmagomedov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles