Postimees TV: 2014. aasta MMi parim väravakütt keerutas tõelise iluvärava

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolumbia jalgpallikoondis alistas möödunud ööl peetud sõprusmängus võõral väljakul 4:2 ameeriklased.

Kolumbia asus mängu 36. minutil juhtima, kui 2014. aasta MM-finaalturniiri parim väravakütt (kuus väravat ja kaks resultatiivset söötu) James Rodriguez karistusalajoone juurest palli vasaku jalaga USA värava ristnurka keerutas. Puhkepausile mindi Kolumbia üheväravalises eduseisus.

Riietusruumist naasid paremini väljakuperemehed, kes Kenny Saiefi 50. ja Bobby Woodi 53. minuti tabamustest juhtima asusid. Kolumbia viigistas 56. minutil, kui sihile jõudis Carlos Bacca. Külalised taastasid eduseisu 74. minutil Radamel Falcao väravast ning lõppseisu vormistas viis minutit hiljem käärlöögist Miguel Borja.

Teises läinud ööl peetud sõprusmängus teenis võidu Mehhiko, kes sai koduväljakul 3:2 jagu Costa Ricast. Väravad said kirja Victor Guzman, Henry Martin, Raul Jimenez (kõik Mehhiko), Joel Campbell ja Bryan Ruiz (mõlemad Costa Rica).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles