Prantsusmaa tippklubi andis peatreenerile hundipassi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo Jardim.
Leonardo Jardim. Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS

2016-17 hooajal Monaco jalgpallimeeskonna Prantsusmaa meistritiitlini viinud peatreener Leonardo Jardim sai pärast ebaõnnestunud hooaja algust hundipassi.

Venezuelas sündinud portugallane Jardim asus Monaco etteotsa 2014. aasta suvel. Oma esimesel hooajal viis Jardim Monaco Prantsusmaa meistrivõistlustel Pariisi Saint-Germaini ja Lyoni Olympique’i järel pronksile. Sama kordus aasta hiljem. 2016-17 hooajal saadi aga kätte ihaldatud kuld ning järgmine aasta jäädi PSG järel hõbedale.

Tänavune hooaeg on Monaco jaoks alanud katastroofiliselt. Üheksa vooru järel paikneb Prantsusmaa tippklubi kuue punktiga (üks võit, kolm viiki, viis kaotust) 20 meeskonna konkurentsis 18. kohal ehk väljalangemistsoonis. Meistrite liiga alagrupiturniiril on alla jäädud Madridi Atleticole ja Dortmundi Borussiale.

Möödunud kevadel, kui Arsene Wenger Londoni Arsenali peatreeneritoolilt lahkus, oli just arjenrobbenliku välimusega (vaata ülalolevat pilti) Jardim treener, keda nägid paljud jalgpallieksperdid legendaarse prantslase mantlipärijana. Portugallane jäi aga truuks Monacole. Arsenali juhendab sellest hooajast hispaanlane Unai Emery.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles