Raplaga liitunud ameeriklane: Rapla oli minu esimene valik

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronald Delph.
Ronald Delph. Foto: BC Šiauliai / Facebook

Hooaega Leedu meistriliigas Šiauliais värvides alustanud, kuid nüüd Rapla korvpallimeeskonnaga liitunud 25-aastane ameeriklasest keskmängija Ronald Delph andis uuele koduklubile intervjuu, kus muuhulgas rääkis esimestest muljetest.

«Eesti-Läti ühisliiga on päris sarnane Leedu meistriliigale,» sõnas kevadel Florida Atlantic Ülikooli lõpetanud Delph. «Rapla oli minu esimene valik pärast Šiauliaid,» lisas Delph, kelle unistus on lapsepõlvest saati jõuda NBAsse.

Tänaseks on Delphil selja taga kaks treeningut Rapla Avis Utilitas meeskonnaga. «Esimesed muljed on head, kuid endiselt on palju õppida ja meeskonnakaaslastega koostööd harjutada,» sõnas Delph, kes enda sõnul on kiire õppija.

Rapla peatreeneri Aivar Kuusmaa suunas jagus ameeriklasel vaid kiidusõnu. «Ma arvan, et ta teab korvpallist palju ja teab, mida ta teeb. Ta on väga rahulik ja võttis mind meelsasti meeskonda vastu,» märkis Delph.

Delph võib Rapla särgis debüüdi teha juba eeloleval laupäeval, kui koduväljakul minnakse Valmieraga. Ameeriklane loodab Rapla võidu näol fännidele rõõmu pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles