USA võimud määrasid McGregorile ja Nurmagomedovile ühesugused karistused

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Habib Nurmagomedov ja Conor McGregor
Habib Nurmagomedov ja Conor McGregor Foto: John Locher/AP/Scanpix

Möödunud nädalavahetusel Conor McGregori alistanud, kuid seejärel ka tema kaaskonnale kallale läinud Khabib Nurmagomedov sai Nevada spordikomisjonilt kuni uurimise lõpuni esialgse võistluskeelu. Sama karistuse sai aga ka McGregor, vahendab BBC.

Nurmagomedov kaitses nädalavahetusel MMA ajaloo kõige rahakamas kohtumises UFC meistrivööd, kui sai Conor McGregorist jagu kägistamisvõttega.

Nurmagomedov korraldas pärast McGregori alistamist skandaali, kui tormas kallale iirlase treenerile. Samal ajal ründasid mõned Nurmagomedovi tiimikaaslased McGregorit. Üks neist oli Zubaira Tuhhugov. 

Nurmagomedov väljus areenilt politseieskordi saatel, McGregor oli ammu läinud haavu lakkuma ja kohtunik pidi matši tulemuse teatavaks tegema sisuliselt inimtühjal areenil.

Juhtunut asus uurima Nevada spordikomisjon ning esialgu määrati võistluskeeld mõlemale rusikakangelasele. Uurimine aga jätkub ning sportlaste ülekuulamine peaks toimuma selle kuu lõpus. Komisjon võib võistluskeeldu ka pikendada. 

Kuigi vahepeal valitses ka oht, et UFC sari võtab Nurmagomedovilt ära meistrivöö, on sarja promootor Dana White kinnitanud, et tiitel jääb talle alles. Samas pole välistatud variant, et Nurmagomedovi ja McGregori vahel korraldatakse kordusmatš.

«Conor on mulle juba helistanud ja selle kohta küsinud. Eks näe, mis edasi toimuma hakkab,» rääkis White.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles