Meistrite liiga väravasaju kohale kerkis kihlveopettuse kahtlus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar pani Crvena Zvezda vastu püsti väravapeo, ent kas serblased aitasid sellele ise kaasa?
Neymar pani Crvena Zvezda vastu püsti väravapeo, ent kas serblased aitasid sellele ise kaasa? Foto: Laurent VU/SIPA / Scanpix

Prantsusmaa ametivõimud asusid uurima kahtlusi, nagu oleks Paris Saint-Germaini ja Belgradi Crvena Zvezda vahelisel Meistrite liiga kohtumisel üritatud läbi viia kihlveopettust.

L'Equipe kirjutab, et vastav vihje saadi mõni tund enne kohtumise algust UEFA-lt. PSG alistas serblased 3. oktoobril kodus 6:1, kusjuures juba poolajapausiks oldi ees 4:0. Kübaratrikiga hiilgas prantslaste suurim staar Neymar. Nüüd on aga selgunud, et väidetavalt üritas üks Crvena Zvezda juhtkonda kuuluv kõrge ametnik koos kaasosalistega panna kihlveokontoris miljoneid eurosid sellele, et serblased kaotavad kohtumise viie väravaga.

PSG teatas L'Equipe'ile vastuseks järgmist: «Tervitame uudist täieliku hämmelduse ja uskumatusega. 

PSG jäi avavoorus võõrsi 2:3 alla Liverpoolile, Crvena Zvezda tegi aga kodus 0:0 viigi Napoliga. Kuna teises voorus sai Napoli kodus Liverpoolist 1:0, on alagrupi seis tasavägine: Napolil on neli, Liverpoolil ja PSG-l kolm ning Crvena Zvezdal üks punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles