Beckhamid jätsid Hollywoodi glamuuriga hüvasti ja teenisid kena kopika

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham.
David ja Victoria Beckham. Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

David Beckhami tulevik on USAs seotud Miamiga, kuhu briti vutilegend rajab aastaks 2020 uut jalgpalliklubi. See tähendab, et mujal on aeg otsad kokku tõmmata – mees teenis äsja oma Beverly Hillsi häärberi müügist 12,8 miljonit eurot kasumit.

Beckham ja tema endisest vürtsitüdrukust abikaasa Victoria ostsid endale Beverly Hillsi kodu 2007. aastal, kui pallivõlur riputas Madridi Reali meeskonnas särgi seinale ja siirdus Los Angeles Galaxy ridadesse. Toona maksis 1070-ruutmeetrine elamine 18,2 miljonit dollarit. Nüüd teeniti häärberi müügi eest aga suisa 33 miljonit dollarit ehk 28,5 miljonit eurot.

Kes Beckhamid veelgi rikkamaks tegi, ei avalikustatud, kuid tegu on kahtlemata privaatsust hindava inimesega, sest maja ümbritsevad peensusteni viimistletud kõrged hekid ning see asub pika ja privaatse sissesõidutee lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles