Galerii: eestlased uputasid tiitli võitnud Schumacheri

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vormel 3 eurosarja meistriks krooniti Hockenheimi ringrajal Mick Schumacher. Võimsa šampanjaduši korraldasid talle aga eestlased, sest avasõidus kolmanda koha saanud Jüri Vips võitis teise sõidu, Ralf Aron oli teises sõidus kolmas. 

Kuigi Schumacher oli avasõidus alles 12. ja punkte juurde ei saanud, lõpetas ta teise sõidu teisena. Kuigi tema lähikonkurent Dan Ticktum oli avasõidus viies ja vähendas vahet 39 punktile, leppis Ticktum teises sõidus seitsmenda kohaga ning Schumacher kindlustas meistritiitli.

Enne homset viimast sõitu on Schumacheril koos 347 punkti, teine on Dan Ticktum 296 punktiga. Vips on üldarvestuses 282 punktiga kolmas ja Aron 242,5 punktiga kuues.

Homses kolmandas sõidus on startijate esikolmik Shvartzman-Schumacher-Vips. Aron pääseb teises sõidus rajale kaheksanda ja kolmandas sõidus viiendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles