Ekskalevlane sai Lakersi esindusmeeskonnast juba kinga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Machado (sinises) mängis Kalev/Cramos hooajal 2014-15.
Scott Machado (sinises) mängis Kalev/Cramos hooajal 2014-15. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kui reedel teatas korvpalliliigas NBA mängiv Los Angeles Lakersi meeskond, et sõlmis algavaks hooajaks lepingu tagamängija Scott Machadoga, siis päev hiljem jäi ekskalevlane pika ninaga.

Los Angeles Lakersi tegemistega hästi kursis olev korvpalliportaal Lakers Nation kirjutab, et 16-kordne NBA meisterklubi siiski loobus Machado ja Jonathan Williamsi teenetest. See tähendab, et Lakersi esindusmeeskonna nimekirjas on enne hooaja algust 16 mängijat, kellest tagamängija Alex Caruso ja väike äär Travis Wear hakkavad tõenäoliselt mänguminuteid koguma G-liigas. Seda arvu peab Lakers veel ühe mängija võrra vähendama.

Ilmselt hakkab ka Machado esindama G-liigas (endise nimega D-liigas) mängivat Lakersi frammeeskonda South Bay, kelle särgis eksklaevlane ka möödunud hooajal mängis. 46 mängus kuulus ta 22 korda algkoosseisu ning viskas mängus keskmiselt 15,9 punkti, andis 8,7 korvisöötu, võttis 3,8 lauapalli ja tegi 1,0 vaheltlõiget. Mänguminuteid kogunes talle keskmiselt 31,4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles